Zwembadverlichting en sfeerverlichting

| Meer

Zwembadverlichting

 
 
 
 
 
En zwembadverlichting zal het hele zwembadmeesterwerk prachtig afmaken. Er is zwembadverlichting onder water en boven water.
 

Zwembadverlichting ONDER water

Onderwater verlichtingEr zijn standaardlampen voor te koop. Zijn erbij van 300 Watt en voor een optimale verlichting moeten deze om de drie meter worden geplaatst. Wat ook schitterend is om te zien zijn halogeenlampen die u kunt plaatsen bij de inlooptrap. U hoeft nergens bang voor te zien want het is allemaal voorzien van een veiligheidstransformator. Deze zet de voltage van 220-230 Volt om tot slechts 12 Volt.
 
Gekleurde zwembadverlichting
 

Nieuw!!!

De led-onderwaterverlichting!
Is in vele kleuren te combineren en geeft daardoor een verrassend schouwspel! Heerlijk om te zien, super milieuvriendelijk, neemt weinig energie af en gaat bijzonder lang mee. Dus alleen maar pluspunten!
Onderwaterschijnwerpers zijn ondermeer toepasbaar in foliezwembaden en zwembaden van beton. Geweldig om te zien. Een geweldige bijdrage aan de sfeer.
 
 
 
 
Zwembadverlichting BOVEN water
Tuinverlichting zwembadIs op te splitsen in drijvende sfeerverlichting en in drijvende led- verlichting.
De eerste kunt u helemaal zelf vastzetten wat de kleur betreft, en dat kunt u doen met een afstandsbediening. Grandioos om te zien dit effect tussen water en licht.
De tweede soort verlichting, de drijvende led- verlichting, is ook in vele kleurencombinaties mogelijk. En de levensduur van deze led- verlichting gaat wel 100.000 branduren lang mee. Een prima investering, een supermooie investering, een aanwinst voor waterbad én tuin!
 
 
Drijvende zwembadverlichting
 
Drijvende zwembadverlichting

Tover uw hele tuin om tot een sprookje!

Niet alleen uw zwembad moet betoverend mooi verlicht zijn, ook uw tuin. Zorg ervoor dat beiden in elkaar overlopen. Wat een heerlijk schouwspel zult u dan zien. En u kunt deze hemelse harmonie nóg hemelser maken. U ziet al het moois, daar hoort ook romantische muziek bij. U kunt luidsprekers in het zwembad monteren en ook in uw tuin. Uw zomeravonden zijn dan telkens een feest voor u, voor uw partner, voor uw kinderen, voor verdere familie en vrienden.
Iedereen zal graag bij u thuiskomen, en zo hoort het ook!
 

Ledverlichting zwembad