Toebehoren en accessoires

| Meer

Glijbaan zwembad

 
 
 
 
 
 
 
Zwembadaccessoires  en zwembadtoebehoren geven een toegevoegde waarde aan een zwembad.
Om te beginnen met een glijbaan als zwembadaccessoire. Een heerlijk accessoire die niet mag ontbreken. En zeker kinderen vinden een glijbaan helemaal het einde. Een groter plezier kunt u hen niet geven!
 
Een televisie als zwembadaccessoire. Vanuit het zwembad, liggend op een luchtbed, kunt u naar uw favoriete televisieprogramma kijken. Deze zwembadaccessoire is echt in opkomst!
 
SwimbowEen swimbow als zwembadaccessoire kunt u ook aanschaffen als u beschikt over een klein zwembadje. De swimbow is een riem die om uw middel moet worden bevestigd. Dan moet er worden gezwommen en hoe harder u gaat zwemmen, des te hoger wordt de weerstand. Ideaal om een topconditie op te bouwen en geschikt voor iedereen! De prijs van deze accessoire ligt zo rond de 230 euro.
 
 
 
 
 
 
Thermometer zwembadEen thermometer als zwembadaccessoire is nodig. U wilt altijd wel weten wat de temperatuur van uw zwemwater is. Er zijn thermometers die u kunt ophangen aan de inlooptrap en er zijn drijvende thermometers. Uiteraard in vele maten en soorten in de handel.
 
Een douche als zwembadaccessoire hoort ook zeker bij een zwembad. Vooraf even douchen is toch hartstikke lekker. Daarnaast wordt het zwemwater minder snel vervuild. Na het zwemmen gaat u weer eventjes onder de douche. Verfrissend en superhygiënisch.
U kunt een keuze maken tussen een douche met alleen koud water en u kunt kiezen uit een douche met koud én warm water. Een heerlijk en nuttige zwembadaccessoire!
 
 
Jetstream zwembadEen jetstream als zwembadaccessoire is een tegenstroom. Door deze tegenstroom kunt u alsmaar door blijven zwemmen, ook in een klein bad. Uitmuntend als u wilt beginnen om een topconditie te krijgen. Niet goedkoop, rekent u maar op ruim boven de 2000 euro!
 
 
 
 
 
 
Videoclip jetstream zwemmen of eindeloos zwemmen :
 
 
 
 
Waterval zwembadEen waterval als zwembadtoebehoren geeft u op de eerste plaats rust. Op de tweede plaats is een waterval prachtig om te zien. Een waterval is eenvoudig te installeren en draagt, op de derde plaats, geweldig bij aan de sfeer van uw tuin. Hoe hoger het water valt, des te luider zal de waterval klinken.
 
 
Een grondzeil  als zwembadtoebehoren is belangrijk ter bescherming van de zwembadbodem. En voor de superlage prijs van enkele tientallen euro`s hoeft u het zeker niet te laten.
 
 
 
 
 
 
Oppervlaktenet zwembadEen schepnet als zwembadtoebehoren is voor het opvissen van vuil dat zichtbaar op het wateroppervlak drijft. Gewoon onmisbaar, en dat voor ongeveer 15 euro.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ladder zwembadEen ladder als zwembadtoebehoren. Vanaf twee treden tot vijf treden en verkrijgbaar in diverse materialen. Zo is er een ladder van hout. Moet eerst behandeld worden tegen rotten en helemaal vrij zijn van splinters. Een houten ladder is goedkoop in aanschaf.
Er is een ladder gemaakt van inox. Inox is een legering en de buitenzijde is van chroom. Chroom zorgt ervoor dat de legering niet kan gaan roesten bij de aanraking met water.
Er is ook een ladder die gemaakt is van gepolijst rvs. Gaat niet roesten door wateraantasting.