Zodiac zwembad

| Meer

Zodiac zwembaden

 
 
 
 
Zodiac maakt zwembaden waar u lang van zult genieten, en dat komt door de prima kwaliteit. Bovendien staat deze fabrikant bekend om de gunstige prijzen.
Enkele soorten Zodiac zwembaden worden hieronder beschreven.


Zodiac Winky zwembad

Zodiac WinkyEnkele afmetingen. Heeft u belang bij het kleinste Zodiac zwembad, dan treft u de maten 3,8 meter bij 1,05 meter.
Het grootste Zodiac zwembad heeft de afmetingen 7,8 meter bij 1,3 meter.
 
Details van een Zodiac Winky
Dit type zwembad is rond en biedt vele mogelijkheden. Makkelijk op te zetten. Het bad op zich en de wanden zijn bijzonder zacht dus superveilig voor kinderen. Bij aankoop ontvangt u tevens een luchtpomp, een skimmer en een trap.
 
 
 

Zodiac Azteck zwembad

Hierbij wordt gebruik gemaakt van hout en van composietmateriaal. Dat laatste materiaal is een mengsel van polymeer en van hout. Vooral verkrijgbaar in ovale en ronde modellen.
 
Voordelen verbonden aan de Zodiac Azteck
  • Geen kans op rotten van het materiaal.
  • Superstabiel en bijzonder stevig van constructie.
  • Daardoor geen kans op vervorming.
  • Bestand tegen schimmel en insecten.
 
Zodiac hout Azteck rond
 

Zodiac Flexiplus zwembad

Zodiac Flexiplus zwembadSuperveilig voor iedereen! Snel geplaatst…kwestie van oppompen, water er in laten lopen en zwemmen maar! Is geen inbouw en geen montage want dit type wordt compleet aangeleverd. Geen vergunning nodig. Bij de aflevering worden ook nog eens een reparatieset bijgeleverd, een trap en een luchtpomp. Een heerlijk en comfortabel zwembad.
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuw…nieuw…nieuw! Zodiac KD plus zwembad!

Zodiac KD PlusDit Zodiac zwembad kan alle weerstanden doorstaan. En dat komt door het gebruik van een doek dat van polyester is gemaakt. Dat doek zit tussen de externe en interne bekleding.
De gebruikte materialen zijn helemaal roestvrij terwijl het frame vervaardigd is van geanodiseerd aluminium. Het zwembad is eenvoudig in elkaar te zetten én te demonteren.
 

De ondergrond van dit Zodiac KD plus zwembad

maakt niet uit. Het kan geplaatst worden op asfalt, beton, tegels en gras. Makkelijk!
 

Leverbaar

In rechthoekige en in ronde vormen.
 

Accessoires bij een Zodiac KD plus zwembad

En dat zijn een zandfilterinstallatie en een trap.
 

Zodiac Toopy zwembad