Panelen (kunststof of metaal) zwembad

| Meer

Paneel zwembaden

 
 
 
 
 
Een verantwoorde investering is zeker een paneelsysteem zwembad. Dat komt door de lange levensduur. Wel 15 jaar lang kunt u, uw partner en uw kinderen genieten van dit zwembad.
 

Vormen van een paneelsysteem zwembad

Met panelen kunt u uw zwembad maken zoals u dat wilt. Op deze manier kunt u het zwembad geheel aanpassen aan uw tuin en wordt het dus één geheel dat aantrekkelijk is om te zien. Wat betreft de afwerkingsmogelijkheden kunt u ook hier echt alle kanten op.
 

Van welk materiaal is een paneelsysteem zwembad gemaakt?

Er zijn paneelsysteemzwembaden van metaal.
Dit systeem is zelfdragend. De panelen zijn vervaardigd van gecoat carrosseriestaal dat ook nog eens dubbel verzinkt is.
Er zijn paneelsysteem zwembaden die gemaakt zijn van kunststof.
De panelen worden na het aan elkaar zetten, gevuld met beton. Het aan elkaar zetten gebeurt door middel van de zogenaamde zwaluwstaartverbinding.
 
Metalen paneel zwembaden
 

Enkele afmetingen van een paneelsysteem zwembad

Standaard zijn de afmetingen voor beide materialen 1 meter, 1,25 meter of 1,5 meter hoogte. Andere hoogten zijn mogelijk. De breedten van deze panelen zijn 0,25 meter en 0,50 meter.
 

Keuze paneelsysteem zwembad

U kunt kiezen uit een standaardpakket. Bovendien kunt u de panelen laten maken die u graag wilt hebben maar dan bent u wel duurder uit.
 
Met een paneelsysteem zwembad heeft u iets geweldigs in uw tuin staan. En velen met u zullen zomers lang van dit paneelsysteem zwembad genieten. U haalt gewoonweg de zomer in huis en waarom zou u nog op vakantie gaan…u heeft met dit type zwembad elke dag vakantie!
 
 
Zwembad verwarming zonne-energie