Frame zwembad

| Meer

Frame zwembaden

 
 
 
 
 
Mooi hoor zo`n frame zwembad, en ook nog eens van behoorlijke afmetingen. Het plaatsen van dit soort zwembad kan gemakkelijk op het grasveld. In een frame zwembad kunnen enkele duizenden liters water in. Vanzelfsprekend is dat ook dan de ondergrond bijzonder sterk moet zijn en natuurlijk volkomen vlak. Uitsteeksels op de bodem zijn uiteraard uit den boze.
Besteed hier dus bijzonder veel aandacht aan. U kunt het maar één keer doen, doe het dan ook meteen goed!
 

Filter bij aan frame zwembad

Een frame zwembad heeft standaard een patroonfilter. Het wordt echter aanbevolen dit filter te vervangen door een zandfilter. De aanschaf van dit type filter is duurder dan de éénmalige aanschaf van een patroonfilter. Een zandfilter gaat veel langer mee. Patroonfilters moet u regelmatig kopen. Met een zandfilter bent u uiteindelijk veel goedkoper uit.
 
Frame zwembaden metaal
 

Voordelen verbonden aan een frame zwembad

  • Als u na het zomerseizoen uw frame zwembad afbreekt, dan hoeft u geen bouwvergunning aan te vragen bij uw gemeente. Dat scheelt een hoop aan tijd, aan papierhandel en aan geld.
  • Het supergrote voordeel van zo`n frame zwembad is dat het wordt verkocht als een bouwpakket. Indien u de handleiding volgt is montage van een frame zwembad zeker te doen.
  • Het plaatsen ligt bij u: een frame zwembad kan helemaal in de grond worden geplaatst. Wilt u uw frame zwembad halverwege in de grond, dan kan dat ook. Wilt u uw frame zwembad boven de grond, dan is dat ook geen probleem.
  • Een frame zwembad betekent een lange levensduur en, ook belangrijk, een sterk zwembad.
 

Er zijn ook enkele nadelen verbonden aan een frame zwembad

  • Als u heeft besloten uw frame zwembad boven de grond te zetten, dan kan dat uw tuin misschien wel ontsieren.
  • Bij een bovengronds geplaatst frame zwembad heeft u niet direct zicht op de mensen die zich in het zwembad bevinden.
 
Metalen zwembad frame