Foliezwembad

| Meer
Folie zwembaden
 
 
 
 
Er zijn twee typen folie zwembaden. Het eerste type is het bouwkundig folie zwembad.
Met een bouwkundig folie zwembad heeft u iets goeds in uw tuin. U heeft ook de gelegenheid te kiezen uit een groot kleurenaanbod, uit inbouwdelen, uit accessoires en uit diverse afmetingen. Een heel belangrijk onderdeel is ook dat u kunt kiezen uit diverse kwaliteiten wat de folie betreft.
Het aanbrengen van de folie is geen gemakkelijke klus. Wilt u zeker zijn van jarenlang zwemplezier, laat dat aanbrengen dan maar over aan de vakspecialist.
 

Voordelen van een bouwkundig folie zwembad

 • Prefab folie zwembadGaat geweldig lang mee! U mag rekenen op wel 25 jaar als de een folie neemt van topkwaliteit.
 • Het aan elkaar lassen van de folie vindt plaats in het bad. Zo wordt de juiste verbinding gemaakt waardoor lekkage is uitgesloten.
 • U kunt dit type folie zwembad laten maken zoals u het wilt. Op deze manier kunt u het zwembad aanleggen overeenkomstig de rest van uw tuin. Een supergroot voordeel dus!

Het tweede type foliezwembad is het prefab folie zwembad. Dit zwembad heeft een frame. Het frame is erg sterk want het is gemaakt van verzinkt staal of van kunststof. De prefabfolie komt in het frame te hangen.
De doorsnede van een prefab folie zwembad begint bij 3 meter en zelfs 9 meter is mogelijk. Dan heeft u echt een groot zwembad in uw tuin staan!
En dan kunt u ook nog eens kiezen uit een ronde vorm, een vorm van een 8 en uit een ovale vorm. Prachtig om te zien!
 

Voordelen van een prefab folie zwembad

 • U krijgt een garantieperiode die ligt tussen de 15 en 35 jaar.
 • Voordelig in aanschaf.
 
Bouwkundig foliezwembadEen folie zwembad kan niet worden afgebroken. Men spreekt dan van een permanent zwembad, en daar is een bouwvergunning voor nodig. Vraag bij uw gemeente om inlichtingen!
Een folie zwembad kent lage aanlegkosten en vandaar dat de prijzen aangenaam zijn.
 
 
 
 
 

Verkrijgbare kleuren folie zwembad :

 

 1. ZwartKleuren folie zwembaden
 2. Grijs
 3. Caraïbisch groen
 4. Zandkleur folie
 5. Wit folie
 6. Adria blauw
 7. Hemelsblauw