Soorten en modellen

| Meer

Privé zwembad

 
 
 
 
Uw beslissing is gevallen. U wilt een zwembad. U kent de voordelen ervan. Een eigen bad verhoogt de waarde van uw woning en is magnifiek om te zien. U kunt thuis en elke dag werken aan de conditie. Uw partner en eventuele kinderen zullen u eeuwig dankbaar blijven. En zo zijn er nog veel voordelen aan verbonden.
Alleen rijst nu de vraag`` welk soort zwembad past bij mij en past bij mij in de tuin``. Om uw keuze te vergemakkelijken worden diverse soorten behandeld. Ook worden er baden behandeld van enkele fabrikanten.
 
Opblaasbaar zwembadOm te beginnen vanaf de kleinste zwembadjes, het opblaasbare.
Makkelijk op te zetten en weer af te breken. Kunt u overal neerzetten. Een zomeruitkomst voor kleine kinderen en in diverse winkels te koop. Voor rond de 20 euro heeft u er al een.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polyester zwembadPolyester. Wilt u er een met een ronde vorm, dat is deze soort iets voor u. Polyester is bovendien erg goed resistent tegen inwerking van chemicaliën.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Monoblok zwembadMonoblock. Dit soort is in vele vormen verkrijgbaar. Wordt van versterkt polyester gemaakt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paneelsysteem zwembadPanelen. Verkrijgbaar van metaal en van kunststof.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FoliezwembadFolie. Geven u veel vrijheid wat betreft vormen en afmetingen. Makkelijk aan te passen aan uw omgeving.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stalen zwembadStaal. Natuurlijk hartstikke sterk en stevig met daarbij een lange duurzaamheid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Houten zwembadHouten. Omdat hout uiteraard prachtig is om te zien, worden deze houten modellen vaak gedeeltelijk ingebouwd. Daarnaast geschikt voor elk type ondergrond en deze soort is ook nog eens makkelijk om te plaatsen. Voor houten baden wordt tropisch hout gebruikt. Is namelijk erg resistent tegen rotten en heeft van zichzelf een prachtige kleur.
 
 
 
 
 
 
Betonnen zwembadBeton en zijn in de regel niet goedkoop. Daar staat tegenover dat zij een heerlijke sfeer geven, bijzonder lang meegaan en in elke vorm en afmeting is te maken. Laat dit soort zwembad installeren door een bedrijf dat in beton is gespecialiseerd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Frame zwembadFrame en zijn in principe makkelijk op te zetten. Nadat het frame klaar is, wordt er een zak aan gehangen en daar komt het zwemwater in.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zodiac zwembadZodiac levert vele soorten en heeft als specialisatie zelfbouwzwembaden voor op- en inbouw.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zwembadpomp