Poolhouse bouwen

| Meer

Poolhouse

 
Bouw uw eigen zwembadhuis of poolhouse naast het zwembad in de tuin. Hiervoor kunt u verschillende materialen gebruiken zoals hout, steen, beton. En qua look of uitstraling kunt u kiezen voor een modern design of meer in de stijl van een blokhut.
 

Wat zijn de voordelen van een poolhouse naast uw zwembad?

 
Poolhouse houtU kunt uw zwembadhuis zo inrichten dat u niet meer in uw woning moet zijn om te eten en drinken. U kunt uw onderkomen voorzien van een keukentje, douche, ligbedden waar u een echt vakantiegevoel krijgt. Ook de kinderen vinden dit zeer aangenaam en kunnen vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om te overnachten en samen te genieten. Meestal wordt er ook een ruimte voorzien waar uw gezin of gasten hun kunnen omkleden om daarna te genieten van uw zwembad en tuin.
 
 
Heel vaak ziet u ook een poolhouse waarin een sauna is geplaatst of een met overdekt terras of een overdekte jacuzzi is ook zeer mooi. U creŽert een super vakantiegevoel in je eigen tuin. Na het werk of in de weekends kunt u heerlijk ontstressen en genieten met gezin, familie, vrienden of kennissen.
 
 
 
 
Houten poolhouse
 
U kunt er voor kiezen om een poolhouse of vakantiewoning zelf te bouwen of u laat deze plaatsen door een gespecialiseerde firma maar dan komt u meestal duurder uit. Een zwembadhuis die gebouwd is uit geÔmpregneerd grenen houten planken of in eiken planken heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Ook voor de keuze van de verlichting zijn er veel mogelijkheden. Inbouwspots zijn zeer mooi om in te werken in het overdekt terras.
 

Interieurkeuze poolhouse

Interieur poolhouse
Ook wordt er veel zorg gedragen voor het inrichten van het interieur. U kunt met vele kleuren motieven werken, een gezellige zithoek of knuffelhoek maken. Een open keuken met toog en barkrukjes zorgen voor een extra dimensie. Ook voor de vloer kunt u kiezen uit houten parket vloer tegels of planken. Of natuurstenen of kermische tegels. U kunt de inrichting zo duur maken als u wilt. Een kleurrijke tafel en stoelen geven ook altijd een zomerse tint aan het poolhouse. En dankzij de juiste sfeerverlichting is het `s avonds ook leuk om te vertoeven in de poolhouse naast het zwembad. Wanneer u dan ook de mogelijkheid creŽert om te overnachten, dan voelt u pas echt het vakantiegevoel. Wie droomt er nu niet van een poolhouse naast het zwembad in de tuin...
 
 
 
 
Kunt u moeilijk tegen de hete temperaturen in de zomer, dan kunt u het ook voorzien van een airco installatie die het zwembadhuisje lekker hoel houdt tijdens deze warme zomerdagen.
 
Poolhouses
 

 

 
Poolhouse steen gemetst
Naast een houten poolhouse is een stenen ook zeer mooi. U kunt er zelfs aan denken om een mooi haardvuur of barbeque (bbq) te laten integreren. Het vuur zorgt voor extra sfeer en warmte voor uw zwembadhuisje en geeft ook weer een zuiders gevoel. U kunt voor mooie natuurstenen kiezen maar ook een zwembadhuisje gebouwd uit ytong blokken kunt u achteraf mooi bepleisteren in alle kleuren en motieven. Of u kunt er mooie natuurstenen muurstrips tegen lijmen die ook een mooi natuurlijk effect weergeven.