Wand- bodemreiniger

| Meer

Bodemreiniger zwembad

 
 
 
 
De wanden en bodem dienen schoon te zijn en moeten ook schoon blijven. Op de eerste plaats is dat mooi om te zien maar het betekent ook dat het zwemwater schoon en helder blijft.
Het reinigen van de wanden en bodem kan met behulp van een zwembadbodemreiniger, een zwembadstofzuiger en met een zwembadborstel.


Zwembadborstel

Enkele soorten zijn zwembadborstels gemaakt van kunststof of met een rug van aluminium. Verder verkrijgbaar is diverse vormen.
 
Enkele zwembadstofzuigers
Er is er een die met de hand bediend moet worden en er is een automatische zwembadstofzuiger.
 

Enkele zwembadbodemreinigers

  • Stofzuiger zwembadEen zwembadbodemreiniger met afstandbediening. Makkelijker kan niet!
  • Er is een zwembadbodemreiniger die automatisch diverse schoonmaakprogramma`s uitvoert. Dat wordt een zwembadreiniger op maat genoemd.
  • U kunt apart onderdelen laten schoonmaken door deze zwembadbodemreiniger. Dus tussen de bodem en de wanden mét de bodem.
  • Een zwembadbodemreiniger die onafhankelijk werkt dus niks uit te staan met het filtersysteem.
 

Let op bij ingebouwde reinigingssystemen in uw zwembad!

Als u kiest voor een ingebouwd reinigingsysteem, dan moet u op het volgende letten. Dit systeem moet tegelijk bij het installeren van uw zwembad worden ingebouwd. Er worden buisjes in de bodem gelegd. De buisjes drukken het zwemwater in de richting van het filtersysteem. Dat staat dan garant voor een goede watercirculatie waardoor de bodem langer schoon blijft.
 
Regelmatig schoonmaken met behulp van de bodemreiniger, met de stofzuiger en met de zwembadborstel helpen alles langer schoon te houden. En regelmatig schoonmaken betekent ook meer hygiëne van het zwemwater.
 
Zwembad reiniger