Starline zwembaden

| Meer

Starline zwembaden

 
 
 
Starline Vinylester MonoblockStarline is een Nederlands bedrijf. Dit bedrijf maakt binnen- en buitenzwembaden en ook nog producten die met zwembaden heeft te maken. Het is inmiddels écht een begrip in de zwemwereld.
Daarom is een zwembad van Starline gewoonweg een prima keuze. U kunt vele jaren blijven genieten!
Het is een prima investering en daardoor hoeft u eigenlijk niet meer op vakantie. De vakantie viert u thuis, met uw partner, met uw kinderen en met uw vrienden. En op elke zomerse dag staat hij voor u klaar. U kunt de dag niet beter beginnen, én beŽindigen!
 

Aanverwante producten

Te beginnen met accessoires, want ook die vindt u bij Starline. Voor onderwaterverlichting kunt u daar terecht, voor een prachtige waterval maar ook voor een glijbaan; zullen uw kinderen bijzonder blij mee zijn!
En er is nog meer te verwachten van dit Nederlands bedrijf! U kunt namelijk ook terecht voor zwembadoverkappingen, voor zwembadafdekkingen en voor terras-en randafwerking.
Tenslotte nog een reeks van onderhoudsproducten aan.
 

Een Starline binnenzwembad

Het hele jaar door zwemmen, en dat betekent dat u effectief kunt werken naar een topconditie. De privacy met een binnenzwembad is natuurlijk gewaarborgd.
 
Starline binnenzwembad
 

Een Starline buitenzwembad

En het assortiment is uitgebreid. Zo kunt u gaan voor een elementen zwembad. Of heeft u toch liever een houten exemplaar, ook dat is mogelijk. U kunt ook nog een folie zwembad kiezen. Makkelijk toch die uitgebreide keuzemogelijkheden!
 
Starline buitenzwembad
 

Onderwaterverlichting

En dat zal uw zwembad én uw tuin een heerlijk aanzicht geven. Dat wordt in de avond gewoon verder genieten. U kunt wandverlichting nemen, bodemverlichting of een combinatie van beiden.
 

Waterval

Mooi om te zien, aangenaam om het geklater te horen. Geeft u echt een fantastisch vakantiegevoel.
 

Glijbaan

En daar zullen uw kinderen blij mee zijn. Van de vroege ochtend tot de late avond zult u uw kinderen de glijbaan af zien gaan, een hartstikke goede accessoire!
 

Zwembadoverkapping

Het hele jaar door waterplezier. Het zwemwater blijft schoon en op temperatuur. Een overkapping is ook nog eens mooi om te zien.
 

Zwembadafdekking

En daarbij kunt u een keuze maken uit drijvende lamellen en uit een afdekking van noppenfolie.
 
Starline zwembadafdekking
 

Terrastegels en randafwerking

De tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en dat geldt evenzeer voor randsteen.
 
Starline terras tegels
 

Onderhoudsproducten

Deze producten zijn helemaal afgestemd. Daarmee houdt u uw zwembad schoon, en schoon betekent dus optimaal genieten.
 
Zwembad lamellen