Intex zwembaden

| Meer

Intex houten zwembad

 
 
Met Intex zwembaden kunt u alle kanten op want er is een grote keuze. Er zijn Intex opblaasbare zwembaden en zwembaden voorzien van een frame. Met Intex heeft u iets goeds in uw tuin staan en dat betekent jarenlang zwemplezier, en daar gaat het tenslotte om!

Zwemabden intexEerst even een tip wat betreft Intex zwembaden
Heeft u een harde grassoort in uw tuin waar het bad op komt? Dan wordt aanbevolen dit gras eerst te verwijderen voordat u uw bad daar op zet. Doet u dat niet, dan is er een kans aanwezig dat dit harde gras door het vinyl heen gaat groeien, en dat betekent lekkage!

Enkele voordelen

  • Bij het in elkaar zetten is weinig gereedschap nodig.
  • Een is heel eenvoudig op te zetten.
  • En dat geldt ook voor het afbreken, het is zó gebeurd.
  • U houdt een klein pakket over en daar is wel een plaatsje voor te vinden in schuur of garage.

 

Een nadeel

De bijgeleverde filterpomp is niet bijzonder effectief en ook de kwaliteit van de pomp is niet geweldig.
 

Enkele details

Er zijn zwembaden bij met een doorsnede van 5,5 meter. Het kleinste heeft een doorsnede van ongeveer 2,5 meter. De meeste Intex zwembaden hebben een ronde vorm.
 

Het zuiveren van het water

Onderhoud intex zwembadenOm schoon, helder en zuiver zwemwater te behouden is filtratie noodzakelijk. Daarom moet de pomp bijna constant blijven aanstaan, ook indien er niet wordt gezwommen. En dat kan makkelijk want een pomp neemt niet veel energie af.


Schoonmaken

Op de lange duur zal er toch algengroei ontstaan. Om die algengroei te verwijderen is het verstandig om uw zwembad te legen. Met behulp van zachte zeep en warm water kunt u nu de algengroei verwijderen. Daarna uw zwembad goed afspoelen en uw Intex zwembad kan weer worden gevuld.
 
 
 
 
Zwembad promotie