Goedkope zwembaden

| Meer

Goedkope zwembaden

 
 
Er is ontzettend veel op de markt wat betreft zwembaden. Er zijn hele goedkope zwembaden, er zijn hele dure zwembaden. Goedkoop of duur heeft alles te maken met ondermeer de afmetingen, de vormen en de diepten.
Soms moet het door een bedrijf worden aangelegd. Daar zijn kosten aan verbonden en die drijven de totaalprijs op.
Er worden prijzen gegeven maar deze dienen om u slechts een indruk te geven. U kunt er geen enkele rechten aan ontlenen.


Bouwkundig folie zwembad

De startprijs zal bij dit type beginnen rond de 20.000 euro. Vanwaar die aanvangsprijs? Dat komt omdat dit type moet worden geplaatst door mensen die er ervaring mee hebben. Daarnaast duurt de montage behoorlijk lang.
 

Monoblock zwembad

Hier ligt de aanvangsprijs rond de 8.000 euro. De eindprijs zal bij de 30.000 euro zijn. 
Is vervaardigd uit één stuk en is van polyester en is inmiddels erg populair. Er zijn helaas weinig keuzes te maken wat het model betreft.
 

Opblaasbaar zwembad

Er zijn hele grote modellen bij en ook piepkleine. De prijs van een klein opblaasbaar zwembadje is ongeveer 20 euro. Een luxe en groot opblaasbaar model zal enkele duizenden euro`s kosten.
 

Goedkoop zwembad

 

Prefab folie zwembad

De prijs van dit type ligt rond de 10.000 euro. Een handig persoon kan het zelf plaatsen. Helaas is er niet zoveel keus wat vormen en afmetingen betreft.
 

Keramisch monoblock zwembad

Is gewoon een standaard monoblock model alleen de samenstelling van het materiaal is anders. Door de andere samenstelling is dit type nóg beter resistent tegen een hogere watertemperatuur en tegen UV- straling. In vrij korte tijd te plaatsen. U moet rekenen op een startprijs van rondom de 15.000 euro.
 
rvs zwembad

Rvs zwembad

Kost een paar lieve centen, vanaf 50.000 euro maar dat gaat wel uw hele leven lang mee! De installatietijd is enkele weken. Toch is dit type nog niet zo bekend bij het grote publiek maar daar komt steeds meer verandering in. Een heerlijke luxe!
 

Opbouw zwembad

Met twee personen zet u dit type binnen één dag op. Startprijs vanaf enkele honderden euro`s met een eindprijs van rond de 2.500 euro. Heeft u wel een leuk opzetzwembad in uw tuin staan!
 

Mozaiëk zwembad

De topper van alle type zwembaden! Verschrikkelijk mooi, gegarandeerd uniek en een kwaliteit die méér dan super is, dat zijn enkele kenmerken.
Om deze te plaatsen moet enkele weken worden uitgetrokken voordat u er in kunt zwemmen. Het grote pluspunt van dit type is dat ú bepaalt hoe uw bad er uiteindelijk uit komt te zien.
Exclusief dus, en dat is terug te vinden in de aanvangsprijs want die ligt bij  enkele tienduizenden euro`s. Er zijn eindprijzen mogelijk van wel 150.000 euro en daar krijgt u wel héél héél veel voor terug!
En gaat uw leven lang mee!!!
 
mozaiek zwembad