Aankoop

| Meer

Zwembad kopen

 
 
 
 
 
De juiste beslissing heeft u gemaakt. U gaat een zwembad kopen. Dat wordt straks zomers lang genieten van uw eigen zwemparadijs. En dat is van de vroege zomerochtend tot in de late lange zomeravond.
Uw zwemparadijsje zal de prijs uw woning zeker opwaarderen dus het is een investering die echt verantwoord kan worden genoemd.

BuitenzwembadDe vraag zal nu bij u opkomen ` wat voor type zwembad past het beste  bij mijn situatie`?
Dan kan een buitenzwembad zijn. U kunt dan kiezen voor een  inbouwzwembad. Wilt u er een halverwege de grond, dan is een
halfinbouwzwembad misschien iets voor u. Tenslotte kunt u ook gaan voor een opbouwzwembad.
Heeft u een behoorlijk grote kelder, dan is het zeker te overwegen om daar een binnenzwembad te plaatsen.
Natuurlijk kunt u hier niet één, twee, drie een antwoord op geven. Om u te helpen een juiste keuze te maken moet u eerst de volgende zaken lezen bij tips kopen.
 
  • En heel belangrijk om te weten is hoeveel ruimte u tot uw beschikking heeft.
  • En wilt u een blijvend of een tijdelijk zwembad.
  • Dan komt de vraag hoe het zit met de bouwvergunning.
  • Gaat u het zelf aanleggen of laat u deze opdracht door een bedrijf uitvoeren?
  • Hoe zit financieel bij u in elkaar, hoeveel geld wilt u of kunt u spenderen?
  • En weet u ook dat er soms bijkomende kosten zijn, heeft u daar ook rekening mee gehouden?
 

Binnenzwembad


Een helemaal ingebouwd buitenzwembad

Bij dit type weet u dat u helemaal afhankelijk bent van het weer. Ook de afwerking is belangrijk met het oog op de rest van uw tuin. U heeft overzicht op dit type dus u kunt de spelende kinderen goed in de gaten houden. Als u een diep model neemt, dan is het mogelijk om een glijbaan en een duikplank te installeren. Een ingebouwd buitenzwembad is betaalbaar, en dat zal zeker een rol spelen.
 

Half inbouw zwembadEen half ingebouwd buitenzwembad

Dit type is ideaal om voor de helft in een terras te laten zakken. En halfinbouwzwembad betekent dat u altijd zicht houdt op zwemmende kinderen. Een ander voordeel is dat kinderen niet pardoes in het water kunnen vallen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opbouw zwembadEen opbouwbuitenzwembad

Snel opbouwen en snel afbreken, een typisch kenmerk voor dit model. En een voordeel daaraan vastgekoppeld is dat u geen vergunning nodig hebt. Een opbouwbuitenzwembad moet na het zomerseizoen wel worden afgebroken. Wat de aanvangsprijs betreft bent u met dit type goedkoop uit. Nadelen zijn dat u soms het zicht op kinderen kwijt bent en dat het bad uw tuin kan ontsieren.
 
Zwembad hout